PC

Playstation veterani najavili NFT igru Ashfall

Playstation veterani Majkl Mumbauer i Džon Garvin udružili su se da formiraju novi studio za igre i zabavu pod nazivom Liithos.

Debi igra kompanije je Ashfall, koja je opisana kao „prvi pravi Web 3.0 AAA naslov za PC, konzole i Hedera mrežu“, koji koristi „prirodnu, energetski efikasnu kriptovalutu“ pod nazivom HBAR.

Izvršni direktor Liithosa Mumbauer je prethodno proveo 13 godina na radeći za PlayStation kao šef svoje grupe za usluge vizuelnih umetnosti, radeći na stvarima poput Uncharted i The Last of Us. Nedavno je bio suosnivač i izvršni direktor kompanije That’s No Moon.

Džon Garvin, bivši kreativni direktor i pisac u developeru iza Days Gone – Bend Studio, služi kao potpredsednik kreativnog odeljenja u Liithosu, i pisac je i direktor njegovog debitantskog projekta.

„Ashfall će imati igrače koji se bore da prežive svet koji je oštećen globalnim zagrevanjem, zapaljenim vulkanskim prstenom vatre, misterioznim i remetilačkim energetskim poljima i zaraćenim enklavama, počevši kao povezana avantura za jednog igrača koja će evoluirati u PVP i PVE za više igrača filmski transmedijski svet“, rekao je Liithos u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top