Domaća Scena

Play!Con Summer 2022 je LIVE! Priključite se prenosu!

playcon-summer-2022

Pred nama je letnji Play!Con, zakazan za 25. jun kao jednodnevni događaj gde nas očekuje niz predavanja i intervjua sa developerima sa domaće scene. Prenos događaja možete pratiti na zvaničnom Play! YouTube kanalu.

Format konferencije će biti isti kao i prethodnih godina, sa predavačima i predstavnicima domaćih game dev studija, koji će razgovarati o svojim projektima, ali i generalnim temama vezanim za gejming industriju.

Na konferenciji će prezentovati sledeći predavači:

  • 12:00 – 12:45: Frederik Schreiber – 3D Realms
  • 13:00 – 13:45: Milan Babuškov – Bigosaur Studio
  • 14:00 – 14:45: Ivan Koroknai, Igor Rajković i Andrea Aleksić – Phobos Games Studio
  • 15:00 – 15:45: Dejan Radišić – Stygian Software
  • 16:00 – 16:45: Goran Rajšić – Pet Project Games

Više o predavačima pročitajte ovde.

Domaćini događaja će biti fantastični Gajbotron i Aleksandar Manja, koji će nas provesti kroz sva predavanja na Play!Con Summer.

Prenos čitave konferencije možete pratiti na zvaničnom Play! YouTube kanalu. Program počinje u subotu, 25. juna u 12:00 časova.

Jedva čekamo da vam pokažemo šta smo vam sve spremili za ovogodišnji Play!Con Summer!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top