Vesti

Hideo Kojima odustao od projekta zbog sličnosti za serijom The Boys

Hideo Kojima je tvrdio da je nedavno odložio projekat o kome je razmišljao „dugo vremena“ zbog sličnosti sa Amazon serijom The Boys.

Govoreći na Twiteru, um koji stoji iza Metal Gear Solid i Death Stranding rekao je da je „stavio projekat na čekanje jer je koncept bio sličan“ Amazonovoj seriji.

„Prijatelji sa specijalnim detektivskim timom koji se suočava sa legendarnim herojima iza kulisa“, rekao je Kojima. „Razmišljao sam o Madsu [Mikelsenu] kao glavnom liku.”

Nejasno je da li je Kojima mislio na igru ili projekat u drugom mediju, posebno pošto Kojima Productions nastoji da se proširi na multimediju.

The Boys su prvi put premijerno prikazani na Amazon platformi 2019. godine, što bi značilo da je ovaj projekat potencijalno mogao biti Kojimin sledeći projekat nakon Death Strandinga.

Međutim, kako kaže Kojima, to se nije dogodilo. On sada radi na nedavno potvrđenoj igri zasnovanoj na cloud tehnologijama za Xbox.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top