PC

Naredna From Software igra je u finalnoj fazi razvoja

elden-ring2

Fanovi igara studija FromSoftware možda neće morati da čekaju godinama pre nego što dobiju priliku da igraju sledeću igru. U nedavnom intervjuu na japanskom jeziku koji je preveo Gematsu, direktor Elden Ringa i predsednik studija Hidetaka Mijazaki rekao je da je sledeća igra njegovog studija u „završnoj fazi“ razvoja. Mijazaki je podelio poslasticu kao odgovor na pitanje o prethodnom intervjuu koji je dao 2018.

U to vreme je za 4Gamer.net rekao da FromSoftware radi na „tri i po igre“. Od tada, studio je objavio sve osim jednog od tih projekata. U 2018. dobili smo Sekiro: Shadows Die Twice i PSVR ekskluzivni Deracine. Ove godine, From je izašao sa Elden Ringom, ostavljajući samo jedan od projekata o kojima je Mijazaki pomenuo 2018. godine. „Razvoj je trenutno u završnoj fazi“, rekao je ove nedelje za 4Gamer.net na pitanje o stanju te igre.

Mijazaki nije podelio nikakve druge detalje o projektu. Međutim, neki fanovi, pozivajući se na curenje Resetera iz januara, spekulisali su da bi nenajavljena igra mogla biti novi naslov iz serijala Armored Core. Studio nije objavio novu igru u franšizi od 2012. U istom intervjuu, Mijazaki je takođe rekao da već radi na svojoj sledećoj igri kao režiser i da bi želeo da napravi naslov „apstraktnije fantazije“ u budućnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top