Gadgets

Sony proizvodi gejming opremu namenjenu PC igračima

Sony je najavio novu liniju opreme za igre, nazvanu „Inzone“, za koju kaže da je prvenstveno namenjena PC igračima.

Predstavljena tokom medijskog događaja, Inzone linija uključuje nekoliko monitora i slušalica za igre. Iako Sony opisuje Inzone kao „brend za PC igrače“, prva najavljena oprema je takođe kompatibilna sa PlayStation 5 i, verovatno, drugim konzolama.

Estetski, monitori i slušalice su takođe dizajnirane da se stapaju sa PS5, navodi Sony.

Sonijev vodeći monitor Inzone M9, koji će ovog leta biti pušten u prodaju za 899 dolara, nudi 4K rezoluciju sa HDR-om, brzinu osvežavanja od 144 Hz i tehnologiju varijabilnog refresh rejta. Jeftiniji M3 (529$ i dolazi kasnije ove godine) nudi rezoluciju od 1080p na 240Hz.

Za korisnike PlayStation 5, monitor M9 obezbeđuje automatsko mapiranje tonova HDR-a, što omogućava konzolama da automatski optimizuju HDR podešavanja i automatski će se prebaciti na bioskopski režim kada gledaju filmove i režim igre kada igrate igrice.

Slušalice se kreću od 299 do 99 dolara, a vrhunski H9 nudi poništavanje buke, spatialni zvuk od 360 i 32 sata trajanja baterije. H7 od 229 dolara nema poništavanje buke, ali produžava vek baterije na 40 sati, dok je najjeftiniji H3 ožičen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top