PC

Bethesda ponudila posao moderima iza Fallout: London

Bethesda je angažovala starijeg člana moderskog tima iza Fallout: London, dok je vođa projekta takođe dobio ponudu, ali je navodno odbio ponudu za posao.

U saopštenju objavljenom u petak, tim iza Fallout: London je rekao da vodeći tehnički savetnik Rajan Džonson napušta projekat da bi radio u Bethesdi kao pomoćni dizajner nivoa.

Poželeo mu je dobro i rekao je da je Džonson, čiji je posao bio da savetuje dizajnere nivoa moda, „pomogao da svoje znanje spoji u neprocenjivu dizajnersku dokumentaciju kako bi ostatak tima mogao da radi na njemu bez problema“.

Poruka je takođe otkrila da je, nakon „veoma teškog razmišljanja“, vođa Fallout: London projekta Dean Carter „odlučio da odbije ponudu uloge u industriji“ u britanskom studiju, kodeveloperu igre Fallout 76, Double Eleven kako bi nastavio sa radom na modu „do kraja“.

Prošle godine, Bethesda Game Studios je angažovala glavnig pista za Fallout: London, Stefani Zakaraijadis, kao saradnika dizajnera kvestova.

Fallout: London mod za Fallout 4, koji se sastoji od sažete verzije Londona fokusirane na glavne opštine, nedavno je potvrđen za objavljivanje naredne godine.

Prema njegovim kreatorima, „Fallout: London je ambiciozan mod veličine DLC-a koji dovodi igrača u nuklearnu apokalipsu sve do praga parlamenta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top