PC

Mačkasta avantura Stray je sada najiščekivanija Steam igra, nadmašila The Day Before

Stray je preuzeo The Day Before kao najiščekivaniju igru(wishlist) na Steam-u, nadovezujući se na kontroverzu oko sada druge igre koja je uključivala neplaćene volontere za razvoj.

Početkom prošlog meseca, BlueTwelve Studio je objavio da je konačno objavljen datum za dugo očekivanu cyberpunk cat igru. I kao što je izvestio PCGamesN, dugo očekivano zaista nije potcenjivanje, jer je Stray tek odnedavno na listu najpoželjnijih igara na Steam-u.

Stray ionako nije mnogo zaostajao, samo je bio na drugom mestu pre ove nedelje, ali sada je to u suštini najpopularniji predstojeći PC naslov.

Osim činjenice da su ljudi jednostavno uzbuđeni zbog Stray, moguće je da postoji još jedan razlog zašto je uspeo da preuzme Dan ranije. Razvijen od strane Fntastic-a, developera sa “svim daljinskim” sa sedištem u Singapuru, The Day Before izgleda kao ukrštanje između The Division i Day Z.

The Day Before je takođe nedavno doživeo odlaganje u 2023, zbog prelaska razvoja na Unreal Engine 5. Ali što je još kontroverznije, kako izveštava Eurogamer, čini se da Fntastic koristi neplaćene volontere da pomogne u razvoju The Day Before.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top