Mobile

Diablo Immortal zarađuje milion dolara dnevno

Sada već i vrapci na grani znaju da Diablo fanovi nisu zadovoljni Diablo Immortalom. Većina ljudi to smatra otimanjem novca, što je teško osporiti s obzirom na to da možete potrošiti više od 100 hiljada dolara da biste maksimalno iskoristili svog lika. Ipak, čini se da nekim ljudima ne smeta da potroše toliko, jer igra i dalje zarađuje preko milion dolara mesec dana nakon objavljivanja.

Prema AppMagic-ovoj analizi, Diablo Immortal je akumulirao preko 10 miliona preuzimanja u svom prvom mesecu. Da stvari stavimo u perspektivu, Diablo 3 je trebalo šest nedelja da prikupi 10 miliona igrača. Ipak, vredi napomenuti da je Diablo Immortal F2P igra dostupna za mnoge platforme, dok je Diablo 3 u početku bio dostupan samo za PC. Većina preuzimanja potiče iz SAD.

Tokom prvog meseca, igra je donela 49 miliona dolara, što u proseku znači 1,63 miliona dolara dnevno. U ovom trenutku igra ne ostvaruje toliki prihod, ali i dalje zarađuje preko milion dolara dnevno. U poređenju sa drugim velikim mobilnim franšizama kao što je Apex Legends, Diablo Immortal je napravio skoro pet puta više u istom periodu. Kao i kod preuzimanja, američki igrači najviše doprinose prihodima od igre.

Trenutno sa 0,3 Metacritic skorom, Immortal je jedna od igara sa najnižim ocenama korisnika na sajtu. Međutim, kritičari nisu bili tako strogi, sa ukupnim skorom od 59.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top