PC

Lollipop Chainsaw Remake najavljen za 2023. godinu

Rimejk kultne akcione igre Lollipop Chainsaw je najavljen od strane jednog od bivših izdavača.

Jošimi Jasuda je ranije bio izvršni direktor Kadokawa Games-a, koja je u Japanu objavila naslove pod etiketom Grasshopper Manufacture –  Lollipop Chainsaw i Killer is Dead. Bio je i izvršni producent oba naslova.

U maju je objavljeno da će Yasuda napustiti Kadokawu i da će osnovati novu kompaniju pod nazivom Dragami Games, a sada je Iasuda potvrdio da je rimejk Lollipop Chainsaw jedan od prvih projekata kompanije.

U izjavi objavljenoj na Twitteru, Yasuda je rekao: „Nažalost, različiti faktori su doveli do toga da fanovi više ne mogu lako da igraju Lollipop Chainsaw, a prošlo je neko vreme otkako igrači nisu mogli da pristupe igri na trenutnim konzolama.

„Mi, prvobitni razvojni tim Lollipop Chainsaw, smatramo da je igra veoma dragocena za nas i nismo želeli da je ostavimo u limbu, gde igrači koji žele da je igraju ne mogu” stoji u objavi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top