Vesti

Majkl Džordan krasi omot NBA 2K23, objavljen datum izlaska

2K je objavio da će košarkaška legenda Majkl Džordan krasiti naslovnicu dva specijalna izdanja NBA 2K23.

Džordan će biti naslovna zvezda na NBA 2K23 Michael Jordan Edition i ograničenom NBA 2K23 Championship izdanju.

Izdavač je takođe potvrdio da je datum objavljivanja NBA 2K23 9. septembar 2022. godine.

Više otkrića sportista sa naslovnice biće objavljeno u naredna dva dana, a cene će biti objavljene kada pretprodaje budu objavljene 7. jula.

Višestruki NBA All-Star Džordan se ranije pojavio na naslovnoj strani NBA 2K11, NBA 2K12 i NBA 2K16 specijalnog izdanja.

Ovogodišnji ulazak u seriju ponovo uvodi Jordan Challenge, koji igračima daje zadatak da ponovo kreiraju 15 kultnih trenutaka iz njegove karijere. Uključiće obnovljene verzije 10 originalnih izazova iz NBA 2K11 zajedno sa pet novih. Nije slučajno što je Džordan na naslovnici ovih izadnja, ipak je njegov broj dresa bio 23.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top