Vesti

Rockstar navodno odustao od GTA 4 i Red Dead Redemption Remastera

Rockstar je planirao remastere za Grand Theft Auto IV i Red Dead Redemption, ali je odlučio da ih ukine zbog peha sa GTA Trilogy remasterima, tvrdi se.

Insajder iz Rockstar-a Tez2, koji je tačno procurio informacije o igricama kompanije u prošlosti, uključujući GTA Online sadržaj, tvrdio je na Tviteru da su obe igre u toku, ali da više ne postoje.

„Prema pouzdanom izvoru sa jasnom tačnošću o Rockstar planovima, remasteri GTA IV i RDR1 su bili na stolu pre nekoliko godina, ali Rockstar je odlučio da ne nastavi sa projektima“, rekli su.

„Loš prijem GTA Trilogy DE mogao bi biti razlog za tu odluku.

Rockstar je objavio Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition u novembru 2021., obećavajući moderne remastere Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City i Grand Theft Auto: San Andreas.

Međutim, dugo očekivana kolekcija je objavljena sa značajnim brojem tehničkih problema, kao i sa „nenamernim“ dokumentima u svojim datotekama igara kao što su nelicencirana muzika i beleške developera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top