PC

Ubisoft se sprema da ugasi multiplejer i online usluge u desetak starijih igara

Od prvog septembra multiplejer i online funkcije 15 Ubisoftovih igara će prestati da funkcionišu, a i neki plaćeni DLC-ovi za ove igre. Među ovim igrama se nalazi pet Assassin’s Creed igara, Far Cry 3, Splinter Cell: Blacklist, Prince of Persia: The Forgotten Sands, i mnoge druge.

Ubisoft je prošle godine povukao sličan potez, a glavni razlog je fokusiranje radne snage na pružanje podrške igračima u novijim i popularnijim igrama. Kompletnu listu igara i izmena možete pronaći na glavnom veb-sajtu.

Ovo se ne odnosi na remasterovane verzije Far Cry 3 i Assassin’s Creed 3.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top