Vesti

E3 se vraća 2023. godine sa novim vlasnicima

Prošlo je nekoliko godina otkako smo morali da uživamo u iskrenoj, pravoj E3 prezentaciji brojnih izdavača. Electronic Entertainment Expo, poznatiji kao E3, bio je na čekanju nekoliko godina zahvaljujući raznim komplikacijama, ali 2023. se vraća – i pod novim je vlasništvom, da se pokrene.

E3 će se dugo čekati vratiti u svoju sada već tradicionalnu kuću Convention centra Los Anđelesa u drugoj nedelji juna 2023. godine(otprilike od 11. do 17. juna). Još jednom, događaj će nadgledati Udruženje softvera za zabavu (ESA), koje će biti partner sa ReedPop – producentskom kompanijom koju možda prepoznajete kao ime iza PAX, New York Comic ConX, Star Wars Celebrationx i drugih velikih događaja.

Što se tiče toga šta možete očekivati od događaja, isti je kao što je E3 oduvek bio: ESA i ReedPop obećavaju nedelju trostrukih AAA igara, premijere novih naslova i ekskluzivni pristup igrama za učesnike. E3 2023 će takođe ugostiti izdavače, developere, novinare, kreatore sadržaja, proizvođače i potrošače. Za sada nema reči o cenama karata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top