PC

Fall Guys premašio 50 miliona igrača 2 nedelje nakon što je postao free2play

Tim u Mediatonic-u može nastaviti da se raduje njihovim naporima. Nakon što je battle royale iz 2020. godine, Fall Guys, postao besplatan u junu, sada je premašio preko 50 miliona igrača za samo dve nedelje.

Naslov je, doduše, imao pomalo klimav početak kada serveri nisu radili nakon što je postao besplatan. Mediatonic je otišao na društvene mreže da se izvini i postalo je prilično jasno da developer nikada nije očekivao da će ovoliki broj igrača proći kroz brojne barijere u mečevima.

Samo 48 sati nakon što je postala besplatna igra, Fall Guys je prikupio 20 miliona igrača. Sada, najavljeno preko Fall Guys Twitter naloga, igra je videla preko 50 miliona igrača koji su se spotakli i izašli na scenu za samo dve nedelje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top