PC

Objavljena nova The Witcher singleplejer igra – Gwent: Rogue Mage

Malo ko od nas je očekivao da ćemo u 2022. godini dobiti singlplejer igru iz The Witcher univerzuma ali eto radosti.

Gwent: Rogue Mage – nova roguelike kartaška igra za jednog igrača – objavljena je na Steam, iOS i Android platformama. Zasnovano na The Witcher IP-u i spinoff igri za više igrača, Gwent, iz 2017. godine, ovo vas vodi kroz događaje stotinama godina pre Geraltovih avantura kroz svet na novootkrivenom samostalnom putovanju.

Ova nova priča, koja prati maga Alzura i njegovu saputnicu Lili dok traže moćno oružje da jednom zauvek okončaju pretnju čudovišta, može se kupiti za 7,49 funti. Iako je samostalan DLC, tehnički je proširenje za Gwent, što znači da ga takođe možete podići uz dodatnu cenu za potpuno Gwent iskustvo.

Ako ovo izgleda kao vest koja se pojavila niotkuda, to je zato što je otkrivena svetu tek dan pre u IGN Exclusive. Ovo je ranije bilo skriveno kao Project Golden Nekker, ali detalji u vezi sa naslovom, ili njegovim iznenadnim pojavljivanjem na PC i mobilnim platformama, nisu bili poznati do poslednjeg trenutka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top