PC

Blizzard gazi razvoj dodatnog sadržaja za Heroes of the Storm

Blizzard je počeo da usporava razvoj Heroes of the Storm pre nekoliko godina i sada izgleda da je tim spreman da nastavi dalje. U budućnosti, Blizzard MOBA će u suštini preći u režim održavanja, osiguravajući da igra ostane operativna, ali bez planiranog daljeg sadržaja.

Blizzard je najavio promenu u postu na blogu krajem prošle nedelje, zahvalivši se fanovima što su podržavali igru tokom godina, ali je potvrdio da će se razvoj Heroes of the Storm, slično StarCraft-u, još više usporavati.

„Ovog juna se navršava sedam godina od Heroes of the Storm. Kombinujući legendarne likove iz svih naših univerzuma, prirodno je okupio igrače u zaista jedinstveno iskustvo. Heroji i njihova zajednica su dom za neke od najstrastvenijih igrača iz celog sveta i mi smo posvećeni tome da se postaramo da nastavite da uživate u svojim avanturama kroz Nekus. ”

„U budućnosti ćemo podržavati Heroes na način sličan našim drugim dugogodišnjim igrama, StarCraft i StarCraft II. U budućnosti ćemo nastaviti sa sezonskim rotiranjem heroja, a iako će prodavnica u igri ostati operativna, nema planova za dodavanje novog sadržaja za kupovinu. Buduće zakrpe će se prvenstveno fokusirati na održivost klijenta i ispravljanje grešaka, a ažuriranja u pogledu balansa dolaze po potrebi.”

Igrači će dobiti konja Epic Arcane Lizard kao deo zakrpe za igru sledeće nedelje kao zahvalnost onima koji još uvek igraju igru. Kao i drugi zastareli Blizzard naslovi, igra će i dalje dobijati ažuriranja kako bi se osiguralo da radi na modernim računarima i povremene zakrpe za balans ili greške.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top