PlayStation 5

Rockstar odustao i od next-gen apdejta za Red Dead Redemption 2

Nedavno smo izvestili da Rockstar Games planira da remasterira Grand Theft Auto IV kao i originalni Red Dead Redemption. Nažalost, ovi planovi su odbačeni nakon manje od sjajnog izdanja GTA Trilogy: The Definitive Edition. Nažalost, čini se da je PS5/Series X port za Red Dead Redemption 2 takođe pušten niz vodu.

Ovaj izveštaj dolazi od Tez2, prvobitnog insajdera koji je otkrio činjenicu da Rockstar više ne razvija remastere za GTA IV i Red Dead Redemption. Nakon te prvobitne tvrdnje, jedan korisnik je upitao „Pretpostavljam da je sigurno reći da Red Dead Redemption II nikada neće dobiti ni PS5/Xbox Series X/S izdanje?“ na šta je Tez2 odgovorio:

“Da. Čuo sam za njih davno. Kao i njihov plan da smisle poboljšani Rockstar Editor. Sve je otkazano/zaustavljeno do sada.”

Red Dead Redemption 2 je jedna od igara sa najlepšim izgledom za izdavanje na konzolama 8. generacije, i nesumnjivo bi procvetala na PS5 i Xbox Series X. Šteta je videti odgovor na Rockstar-ove loše portove kao razlog zašto oni odbijaju da iznesu bilo koji od svojih starijih naslova umesto da jednostavno naprave bolje portove.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top