PC

Novi Skate će biti besplatan za igranje

Kreativni tim koji stoji iza Electronic Artsove nove Skate igre – prve nove u više od decenije – otkrio je u četvrtak više detalja o njihovoj skejt igri, uključujući njeno puno ime: Skate. Samo Skate, iako ga EA stilizuje tačkom.

Chris „Cuz“ Parry, kreativni direktor Skate, rekao je da nova igra nije nastavak, rimejk, reboot ili remaster originalnog Skate-a, već nešto novo. „U tome smo na duge staze“, rekao je Peri, a developer iz studija Full Circle će dodati novi sadržaj igre i elemente igre u igricu na osnovu povratnih informacija igrača.

Novi Skate će biti besplatna igra i dolazi na PC, PlayStation i Xbox platforme, najavili su EA i Full Circle, sa punom unakrsnom igrom i među-napredovanjem. Mobilna verzija novog Skate-a je takođe u razvoju. Developeri nisu najavili period za izdavanje za nijednu verziju igre, samo su se obavezali na čuveno „kada bude spremna“.

Rečeno je da će Skate imati mikrotransakcije za finansiranje svog kontinuiranog razvoja, ali su rekli da će one uglavnom biti kozmetičke. Tim je rekao da traži igre poput Apex Legends, takođe iz EA, kao inspiraciju za monetizaciju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top