Nintendo Switch

Bayonetta 3 će imati mod koji protagonistkinju čini manje seksipilnom

Bayonetta 3 će imati režim koji vodi do toga gde je naša omiljena veštica manje oskudno odevena.

Ova funkcija, koju PlatinumGames naziva ‘Naive Angel Mode’, pokazaće manje kože kada se Bayonetta spoji sa demonom. Vidite, kada se to dogodi, ona se u suštini pretvara u Ledi Godivu – potpuno gola sa samo njenom kosom koja pokriva privatne delove.

Sa “naivnim anđeoskim modom”, ona će umesto toga izgledati potpuno obučena, a kada se spoji sa paklenim demonom, madam Baterflaj, umesto da nosi prilično otkrivajuću odeću, ona će umesto toga nositi nešto konzervativnije.

Planirana za objavljivanje 28. oktobra, Bayonetta će prošetati kroz više lokacija i suočiti se sa misterioznim zlom koristeći svoje prepoznatljivo oružje i sposobnost koja usporava vreme. Pored svojih uobičajenih sposobnosti, ona će takođe koristiti Demon Masquerade, novu sposobnost koja kanališe demona povezanog sa njenim oružjem, omogućavajući opcije akcije i komboe.

Kako Naive Angel Mode izgleda možete videti ispod.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top