Domaća Scena

Imamo pobednike nacionalnih kvalifikacija za Monaco SIM Racing World Cup!

Srbija je dobila predstavnike za predstojeće regionalne Assetto Corso kvalifikacije, koje će nas odvesti na put u Monako gde će se susresti 12 najboljih vozača iz celog sveta!

15. jula u 12:00 časova odigrale su se nacionalne kvalifikacije za Monaco SIM Racing šampionat. Pobednici kvalifikacija koji su postigli najbolja vremena su:

  • Andrej Petrović: 1.33:321
  • Mihajlo Mladenović: 1.32:786

Nacionalne kvalifikacije održale su se u centru SIM MASTER, koji su ujedno i partneri SESE saveza za ovaj event.

Naša dva najbolja vozača će sada morati da se dokažu na regionalnim kvalifikacijama, koje će se odigrati od 27.07. do 29.07. Mod koji će se igrati je Time Trial na stazi Zandvoort, a vozilo koje će vozači imati na raspolaganju je Tatuus FA 01. Najbolji sa tog turnira će putovati u Monako, gde će snage odmeriti sa najveštijim SIM vozačima sveta!

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo racing centru @sim_master_bgd, koji je pripremio najbolje vozače sa naših prostora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top