Vesti

Otvorena beta za Multiversus počinje 26. jula

MultiVersus konačno ima određen datum za svoju otvorenu beta verziju, a Iron Giant se zvanično pridružuje akciji.

Nakon što je proveo nekoliko meseci u zatvorenoj alfa verziji, MultiVersus će konačno dozvoliti svima da se pridruže svojoj otvorenoj beta verziji koja počinje 26. jula. Postoji i rani pristup otvorenoj beta verziji, što omogućava igračima da uđu nedelju dana ranije, 19. jula, tj. dostupno za igrače koji su učestvovali u zatvorenoj alfa verziji, ili ako ste u mogućnosti da dobijete kod preko Twitch Drops.

Iron Giant otkriven je još u maju i pridružiće se spisku dostupnih likova kada beta bude lansirana ovog meseca. Veliki robot je jedan od 16 likova, uključujući Betmena, Harli Kvin, Šegija, Fina i Duška Dugouška. Kao i originalni lik, Reindog.

Za početak će takođe biti osam različitih mapa, uključujući Batcave, Tree Fort iz Adventure Time i Scooby’s Haunted Mansion.

Uporedo sa potvrdom datuma lansiranja otvorene beta verzije objavljen je gejmplej trejler, koji je takođe pokazao varijante nekih likova, za koje se čini da su nešto slično eho borcima iz Super Smash Bros. Ultimate.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top