PC

CoD Vanguard multiplejer i Zombies mod besplatni za igranje na nedelju dana

Activision i Sledgehammer Games su započeli nedelju dana besplatnog pristupa modovima za više igrača u Call of Duty: Vanguard, kao i Zombies iskustvu.

Od danas pa do 26. jula, imaćete pun Vanguard multiplayer i zombije, što će vam omogućiti da isprobate novu USS Texas 1945 mapu, Blueprint Gun Game, novu mapu Shi No Numa Zombies i još mnogo toga.

Sve mape i režimi će biti dostupni tokom perioda.

Nedavno objavljena mapa USS Texas 1945 je klasik koji je prvi put predstavljen u Call of Duty: WW2. Poseduje otvorene palube na bojnom brodu i unutrašnje lokacije kao što su komunikacija i soba za kontrolu oružja. Uski raspored mape podstiče stalne angažmane, tako da ćete morati da branite svoju poziciju i preuzmete kontrolu nad ciljem.

U igri Blueprint Gun, modu koji je debitovao u 4. sezoni, svako oružje koristi drugačiji nacrt. Postoji 18 različitih oružja kroz koje ćete morati da napredujete da biste pobedili u meču.

Drugi najnoviji dodatak igri je Shi No Numa koji u Vanguard donosi klasično, kružno iskustvo zombija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top