PC

Mačkasta igra Stray je neverovatni hit na Steamu

Stra‚y je konačno stigao, obeležavajući dolazak onoga što bi mogao biti najneočekivaniji hit 2022. Čini se da veliki deo vas koji ovo čitate verovatno to već zna. Najnoviji naslov Annapurna Interactive dostigao je vrhunac kod skoro 63.000 igrača na Steam-u tokom svog prvog dana, što ga čini najuspešnijom igrom na platformi za studio.

Prema SteamDB-u, Stray-ov broj istovremenih igrača dostigao je vrhunac od 62.963 igrača u utorak uveče. Kao što je BenjiSales istakao u tvitu koji možete pogledati ispod, a koji je objavljen pošto je Stray premašio 50.000 igrača na Steam-u, prethodni rekord je držao 12 Minutes. Rekord koji je dobro i zaista zbrisala svačija nova omiljena mačka.

Broj istovremenih igrača u 12 Minutes dostigao je vrhunac od preko 8.000, a Outer Wilds je zaokružio Top 3 poziciju sa oko 100 igrača manje od toga. Stray je nadmašio oba ta naslova i sve ostalo što je Anapurna ikada lansirala je ispod. Čak i sada, usred nedelje u vreme kucanja ovoga, preko 50.000 ljudi igra Stray. To ga stavlja u 20 najboljih igara koje se igraju dok ovo čitate, iznad igara kao što su FIFA 22 i Elden Ring.

Vest da je Stray popularan među PC igračima ne bi trebalo da bude toliko iznenađenje. Bila je to top igra na listi sa najviše želja na platformi pre njenog lansiranja.

Sreda uveče, 20. jul

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top