PC

Glasine – Immortals Fenyx Rising dobija spin-off koji vodi na Havaje

Iako su se ranije pojavile glasine da Ubisoft ponovo posećuje univerzum Fenyx Rising, novi izveštaj je sada bacio malo više svetla na ono što je izdavač možda planirao, sa možda najkritičnijim delom informacija da to neće biti nastavak kao prvobitno predloženo.

To je prema stalno propuštajućem novinaru Giant Bomba, Džefu Grubu, koji je, direktno citirajući izvor u podkastu Games Mess Decide, tvrdio da će, iako će spin-of zadržati originalnu ideju, odstupiti od grčke mitologije prve igre u korist okruženja inspirisanog havajskom polinezijskom kulturom. Pored toga, iako će i dalje biti „vizuelno stilizovan“, kaže se da Ubisoft teži „vizuelnom rebootu“ koji će biti „manje kopija Breath of the Wild“.

Jedna stvar nije jasna iz Grubovog izveštaja je kako bi takav spin-of mogao da se odigra. Fenyx Rising DLC nije bio stidljiv da uzdrma osnovnu formulu osnovne igre – jedan je predstavio novog heroja, Ku, sa novim stilom borbe inspirisanim borilačkim veštinama i novu mapu zasnovanu na kineskoj mitologiji, dok se drugi odlučio za novog heroja sa brawler stilom borbe i novom izometrijskom perspektivom – pa će biti zanimljivo videti u kom pravcu bi Ubisoft mogao da krene za novi naslov.

Grubov izvor je tvrdio da je projekat trenutno „u ranoj pretprodukciji, [da je] video koncept umetnosti, [i da] dolazi možda 2025.“. Na pitanje da li postoji bilo kakva zabrinutost da bi projekat mogao biti jedna od dve nenajavljene igre koje je Ubisoft nedavno otkazao, Grub je rekao: „Možda, ali ne mislim tako. Mislim da kada je tako daleko, verovatno ne.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top