PC

Star Wars Jedi Survivor navodno izlazi u martu 2023. godine

Pre nekoliko meseci, EA i Respawn su zvanično najavili Star Wars Jedi: Survivor, nastavak Fallen Order-a. Već znamo da bi igra trebalo da bude lansirana 2023. godine, ali mogli bismo da je igramo već u martu.

Nedavno je PlayStation Store ažuriran sa novom stranicom za Jedi Survivor, na kojoj se navodi period izdanja „početkom marta“ 2023., kao što je istakao PSN tracker, PS Game Size.

Star Wars Jedi: Survivor je nastavak na Fallen Order, smešten pet godina nakon događaja iz prve igre. Stig Asmusen, kreativni direktor Fallen Order i God of War 3, vratiće se kao direktor igre.

Igrači će ponovo preuzeti ulogu Kala Kestisa na novom putovanju preko više planeta, sve dok pokušavaju da ostanu ispod radara Imperije. Nastavak će biti samo sledeće generacije, što znači da će ići na Xbox Series X/S, PS5 i PC.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top