PlayStation 5

Playstation VR2 dolazi sa dosta inovacija, “prozirnost” je jedna od njih

Sony je pružio neke dodatne informacije o PlayStation VR2 tako što je detaljno opisao novu providnu funkciju i opciju emitovanja.

Prema Soniju, sa PS VR2 možete da vidite svoju okolinu dok nosite uređaj zbog nove prozirne funkcije. Ova funkcija vam omogućava da proverite gde se nalaze Sense kontroleri bez skidanja slušalica.

Ovo se postiže zahvaljujući ugrađenim prednjim kamerama. Da biste koristili providnu funkciju, možete pritisnuti funkcijsko dugme na headsetu ili koristiti karticu u kontrolnom centru da biste se prebacivali između gledanja okoline ili sadržaja na slušalicama.

Kartica u kontrolnom centru takođe omogućava brz pristup drugim podešavanjima, kao što je podešavanje oblasti za igru.

Tu je i funkcija emitovanja za PS VR2. Omogućava vam da snimate sebe dok igrate kada povežete PS5 HD kameru na konzolu.

Takođe možete da podesite prilagođenu oblast za igranje koristeći Sense kontrolere i ugrađene kamere. Kamere vam omogućavaju da skenirate sobu, dok Sense kontroleri omogućavaju da proširite i dodatno prilagodite prostor za igru.

Tokom igranja, ako se približite granici koju ste postavili, bićete obavešteni. Možete da izmenite podešavanja u bilo kom trenutku dok je PS VR2 povezan, i osim ako se ne premestite u drugu oblast za igru, vaša podešavanja će biti sačuvana.

Tu su i VR režim i bioskopski režim koje možete birati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top