PC

Ubisoft ipak neće ugasiti Roller Champions

Roller Champions, besplatna akciona igra na rolerima koju je Ubisoft izdao ranije ove godine, bila je deo najnovijih glasina popularnog leakera Džefa Gruba iz Giant Bomba. On je prethodnih dana tvrdio da će Ubisoft ugasiti igru nakon dolaska treće sezone. Ako bi se to ispostavilo kao tačno, značilo bi da vesti o propasti igre stižu samo dva meseca nakon objavljivanja.

Govoreći na podkastu Xbox Era, novinar iz Giant Bomb tvrdi da je dobio informacije koje je potom otkrio svojim sagovornicima dok je bio na temi Ubisoftovih promena i otkazivanja.

Međutim, kako se ispostavilo, to neće biti slučaj jer Ubisoft ne planira da Roller Champions tako brzo odvede na đubrište istorije.

Zvanični Twitter nalog Roller Champions-a izašao je sa izjavom u kojoj se odbacuju glasine da će se igra ugasiti nakon 3. sezone. Možete je pročitati u celosti, umetnutu ispod:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top