PC

GTA 6 vodi u Majami i imaće ženskog protagonistu

Novi izveštaj kaže da će GTA 6 u glavnoj kampanji imati protagonistkinju.

Ovo je prema izvorima koji razgovaraju sa Bloombergom, ženski protagonista je Latinoamerikanka i deo dvojca „Boni i Klajd“ koji pljačka banke.

U izveštaju se takođe navodi da će se igra umesto u jednom gradu igrati u izmišljenoj verziji Majamija sa više gradova i misija koje se redovno dodaju. Igrači mogu očekivati da će svet igre biti veliki, sa više unutrašnjih površina na raspolaganju nego u prethodnim igrama.

Dok je Rockstar potvrdio da je GTA 6 u izradi, tek treba da pruži detalje o igri ili reč o tome kada očekivati njeno izdavanje.

Međutim, mnogi analitičari očekuju da će igra biti objavljena negde tokom fiskalne godine Take-Two Interactive 2024, koja počinje u aprilu 2023. i završava se u martu 2024. Međutim, Bloomberg izveštaj navodi da developeri koji rade na projektu nisu previše sigurni u ovo uskoro prozor za izdavanje.

To je zbog toga što je igra u nekom obliku razvoja od 2014. godine, a njeni developeri očekuju da će GTA 6 biti objavljen za najmanje dve godine. U junu 2021. pojavilo se više izveštaja u kojima se navodi da je igra još uvek u ranom razvoju i da neće izaći još četiri godine. Drugim rečima, ne očekujte to do negde 2025. ili čak 2026. godine.

Prethodni izveštaji su govorili da će igra vratiti igrače u Vice City i imati moderniji pogled na oblast inspirisanu Majamijem. U izveštaju se takođe navodi da će igra sadržati ažuriranja sadržaja slična Warzone, Fortnite i drugim naslovima sa live-service pristupom – od kojih se čini da se svi poklapaju sa današnjim Bloombergovim izveštajem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top