PC

Rani planovi za GTA 6 uključivali 3 grada i četvoro protagonista

Nakon opsežnog izveštaja o razvoju Rockstar-ovog veoma očekivanog Grand Theft Auto 6 ranije ove nedelje, pojavilo se nekoliko dodatnih tvrdnji, dajući jasniji pokazatelj koliko je projekat prvobitno bio i te kako ambiciozan.

Rockstar je konačno potvrdio da je razvoj GTA 6 “uveliko u toku” ranije ove godine, i dok su zvanični detalji i dalje izuzetno ograničeni, izveštaj Bloombergovog Džejsona Šrajera u utorak je podelio niz primamljivih detalja o projektu, tvrdeći da će se odvijati u Majamiju. i predstavljaće prvu protagonistkinju serije kao deo dua u stilu Bonija i Klajda.

Međutim, Šrajer je tvrdio da su početni planovi Rockstara bili mnogo ambiciozniji, sa mapom koja bi uključivala „velike delove Severne i Južne Amerike“. Stiven Totilo iz kompanije Axios je od tada dodao malo više detalja tim tvrdnjama, pozivajući se na sopstveni izvor koji je rekao da je Rockstar ranije planirao da ima četiri protagonista u GTA 6, a akcija se odvijala u tri grada.

Doduše, ovo nije ogromna količina novih detalja, ali nudi mnogo jasniju predstavu o tome koliko je Rockstar na kraju odlučio da smanji obim GTA 6 dok se kretao ka stvaranju ciklusa razvoja koji se može lakše upravljati i zdravijeg, održivijeg radnog okruženja za zaposlenih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top