PC

Warhammer 40.000: Darktide pomeren za jesen

Iako je Fatshark prvobitno nameravao da donese Warhammer 40,000: Darktide na PC i Xbox konzole u ​​septembru, igra je sada ponovo odložena. Nakon što je izbačena iz 2021. za „početak 2022.“, igra je kasnije ponovo pomerena za septembar. Sada se developeri nadaju da će igru objaviti u novembru.

Uz već naslagani period od oktobra do novembra za izdavanje igara, Fatshark sada planira da donese Warhammer 40,000: Darktide na PC 30. novembra. Vlasnici Xbox Series X/S će morati da sačekaju još malo, a izdavanje konzole trebalo bi da dođe „ubrzo nakon toga“, ali nije objavljen tačan termin.

Čini se da je Darktide imao pomalo neuredan put do lansiranja i sada će igra biti objavljena usred prepunog rasporeda. Međutim, s obzirom da je Darktide spreman da bude Xbox Game Pass naslov prvog dana, igra bi i dalje trebalo da nađe prilično veliku publiku.

Warhammer 40,000: Darktide je akciona igra za do 4 igrača smeštena u grad Tertium. Očekujte igranje slično kao Vermintide, ali sa novim neprijateljima, oružjem, mapama i likovima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top