PC

Igra kreatora Nioh, Wo Long, uskoro dobija demo

Wo Long: Fallen Dynasty, sledeća igra kreatora Nioh-a, trebalo bi da primi demo „u bliskoj budućnosti“.

Najavljen na Xbox i Bethesda’s Games Showcase-u u junu, Wo Long: Fallen Dynasty je novi akcioni naslov od Team Ninja i Koei Tecmo, a kroz najavu na zvaničnom Twitteru nalogu igre, potvrđeno je da će doći „trial verzija u bliskoj budućnosti.” Saopštenje nije bilo ništa konkretnije od toga, iako je iznelo neke druge detalje koje možemo očekivati.

Kao i Nioh 2, Wo Long će takođe imati kreatora karaktera, sa kojim je uvek zabavno igrati se. Zvuči kao da će slično kao Nioh imati izazovnu igru, mada s obzirom da je trejler za otkrivanje uključivao samo sinematik, nejasno je kako će se igra zapravo igrati. Ali verovatno možemo pretpostaviti da će se nadovezati na ono što je Nioh uspostavio.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top