Vesti

Activision će prazninu sa Call of Duty igrom 2023. godine ispuniti premijum sadržajem

Activision je tvrdio da će Call Of Duty dobijati „novi premium sadržaj“ tokom 2023. godine.

U izjavi tokom svog izveštaja o zaradi u drugom kvartalu 2022, Activision je naveo da su „širom Call of Duti ekosistema timovi u dobroj poziciji da podrže ova lansiranja značajnim live-service operacijama, dok takođe nastavljaju razvoj novog premium sadržaja planiranog za 2023. i kasnije.

Activision navodno preskače glavnu igru Call of Duty sledeće godine, čime je prvi put u skoro 20 godina da je preskočio godišnje izdanje. Međutim, to ne sprečava Activision da objavi manji projekat.

Ovonedeljna izjava bi se mogla odnositi na plaćeni DLC, nešto što je nekada bilo glavni deo franšize, ali se poslednjih godina smanjilo, ili na spin-off igru, kao što je samostalna igra Call of Duty Zombies o kojoj se već dugo priča.

Sledeća igra u glavnoj seriji, koja se očekuje 2024. godine, verovatno je Black Ops igra. Slike, navodno iz igre, preuzete su iz Warzone Mobile ranije ove godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top