Mobile

Diablo Immortal će dobijati novi sadržaj na svake 2 nedelje

Blizzard je predstavio svoju strategiju objavljivanja sadržaja za Diablo Immortal, koja uključuje planove za pokretanje novih ažuriranja igre svake dve nedelje.

U postu na blogu, studio je rekao da će oni doći u dva oblika. „Mini ažuriranja“ će uključivati sezone Battle Pass-a, događaje u igri i ažuriranja funkcija.

„Glavna ažuriranja“ će isporučiti sadržaj kao što su nove funkcije igranja i besplatna proširenja priče.

Ažuriranje Diablo Immortal sezone 3 i novi Battle Pass, Aspect of Justice, biće objavljeni 4. avgusta u 3 sata ujutro po vremenu servera.

Besplatna verzija Battle Pass-a za sezonu 3 će uključivati 40 izazova i nagrada u rangu, uključujući legendarne gemove, crestove i hiltove.

Postoje i dve plaćene verzije Battle Pass sezone 3 koje igrači mogu nadograditi na: Empowered Battle Pass i Collector’s Empowered Battle Pass.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top