PC

Uz Black Panther igru, EA možda radi i na Iron Man singlplejer naslovu

Pre nekoliko nedelja smo čuli da je EA nedavno obezbedio Marvel licencu i da je počeo da radi na novoj igri zasnovanoj na Black Pantheru. Kako se ispostavilo, EA bi mogla imati bar još jednu Marvel igru u radu, a druga je zasnovana na liku Iron Man.

Nakon svog prvobitnog izveštaja prošlog meseca, Džef Grub iz Giant Bomba rekao je da EA radi na drugoj Marvel igri za jednog igrača. Prema izveštaču iz industrije, Tomu Hendersonu, nekoliko ljudi je tvrdilo da će ovo biti igra Iron Man, ali on još nije uspeo da potvrdi te glasine nečim konkretnim.

Nakon neuspeha Anthem, mnogi fanovi su istakli da bi borba, kretanje i opšta igra u odelu dobro funkcionisali za igru Iron Man-a.

Pored ovog naslova Iron Man o kome se priča, takođe se tvrdi da EA radi na igri Black Panther kodnog naziva „Project Rainier“. Taj projekat predvodi Kevin Stivens, bivši potpredsednik Monolith Productions, studija iza igara Middle-Earth: Shadow of Mordor i Shadow of War, koji se pridružio EA prošle godine kako bi pokrenuo novi studio.

EA je nedavno objavila svoj kvartalni izveštaj o zaradi, objavljujući pristojne brojke, pri čemu 70% svojih prihoda dolazi od inicijativa „live service“. Ipak, kompanija je takođe istakla da će igre za jednog igrača biti veoma važne za napredovanje kompanije, što je lepa promena u tonu u poređenju sa prethodnim izjavama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top