Vesti

Xbox Series S dobija poboljšanje grafičkih performansi u igrama

Microsoft je izdao novi komplet za razvoj softvera Xbox partnerima koji oslobađa „stotine dodatnih megabajta memorije“ za igre Series S, koji bi potencijalno mogli biti preusmereni na grafičke performanse.

Kako je primetio The Verge, novi video koji je distribuiran developerima koji su primili ažuriranje softvera tvrdi da ono „daje više kontrole nad memorijom, što može poboljšati performanse grafike u uslovima ograničene memorije“.

Xbox Series S je Microsoftova budžetska konzola trenutne generacije, koja pokreće iste naslove kompatibilne sa moćnijom serijom X, ali obično na nižoj rezoluciji od 1080p.

„Pozabavili smo se problemom gde su se grafičke virtuelne adrese dodeljivale znatno sporije od negrafičkih virtuelnih adresa“, nastavlja video.

Ovo će sada omogućiti Xbox Series S da iskoristi prednosti Microsoftovog nedavnog napretka u upravljanju memorijom, „bez negativnog uticaja na grafičke performanse“, dodaje se.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top