Vesti

Ne očekujte novu Deus Ex igru u skorije vreme

Pošto je Embracer Group sada kupila Eidos Montreal i Crystal Dynamics, bilo je mnogo nade za nove igre Deus Ex i Tomb Raider. Znamo da Crystal Dynamics već radi na sledećem Tomb Raideru, ali povratak Deus Ex bi mogao biti još godinama daleko.

Eidos Montreal stavio je Deus Ex na pauzu nakon objavljivanja Mankind Divided. Ubrzo nakon toga, Square Enix je studio uključio u jednu od svojih planiranih Marvel igara, što je rezultiralo igrom Guardians of the Galaxy za 2021. godinu. Međutim, Eidos se neće odmah vratiti u Deus Ex, jer će, prema rečima izveštača iz industrije, Džejsona Šrajera, studio sledeći put pokrenuti novu franšizu.

Kao odgovor na vesti da Eidos „želi da se vrati u Deus Ex“, Šrajer je uskočio u nit Resetera da postavi očekivanja, rekavši da je „igra koja je trenutno najdalje odmakla u razvoju u Eidos Montrealu pripada novoj franšizi“. Imajući to na umu, novi Deus Ex će biti daleko.

S obzirom da franšiza uzima tako dugu pauzu, verovatno ćemo u nekom trenutku videti remaster nekog oblika, jer je to veliki deo Embracerovog poslovanja. Embracer Group je u procesu preuzimanja IP adresa Crystal Dynamics, Eidos Montreal, Tomb Raider & Deus Ex i više u ugovoru sa Square Enixom od 300 miliona dolara. Očekuje se da će posao biti zatvoren kasnije ove godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top