PC

Dobili smo tizer za narednu Tekken igru

Tekken 8 je naizgled najavljen na najluđi mogući način.

Juče na EVO 2022 turniru u Las Vegasu, snimak ispod je debitovao, na kojem se vidi glavni oslonac serijala Tekken Kazuja Mishima kako baca telo sa litice. Zatim je klasični pikselizovani klip prešao na fotorealističnu grafiku, pri čemu se Kazuja preteći smeši u kameru i na ekranu se pojavljuju reči „Get Ready“.

Prenos uživo na kojem je debitovao novi klip, zatim je prekinut u komentatorskoj kabini i nastao je haos. Ne samo da su trojica voditelja izgubila razum, već je niko drugi do režiser serije Tekken Katsuhiro Harada utrčao na scenu sa desne strane, bez reči hajpujući potpuno novu najavu Tekken 8, a zatim je otišao bez ijedne reči.

Priroda snimka je zaista zbunila mnoge ljude. Mnogi na Tviteru se otvoreno pitaju da li je ova nova najava uopšte najava Tekken 8, ili bi to moglo biti nešto sasvim drugo, dok su drugi previše zauzeti haotičnošću novog trejlera koji je tizovan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top