PC

Marvel’s Midnight Suns ponovo odložen, ovoga puta bez novog datuma izlaska

Izdavač 2K je odložio objavljivanje Firaxis strateške igre Marvel’s Midnight Suns, potvrđeno je.

U saopštenju objavljenom u ponedeljak, 2K je rekao da će igra – koja je tek nedavno objavljena u oktobru – stići negde tokom svoje tekuće fiskalne godine, koja se završava u martu 2023.

„Doneli smo odluku da pomerimo vreme lansiranja Marvelovih ponoćnih sunca kako bismo obezbedili da timovi na Firaxis Games i 2K pruže najbolje moguće iskustvo za naše fanove“, navodi se.

„Naslov će biti lansiran kasnije ove fiskalne godine za Windows PC, Xbox Series X|S i PlayStation 5. Verzije Xbox One, PlayStation 4 i Nintendo Switch će uslediti kasnije.“

Firaxis je u sopstvenoj izjavi dodao da je „neverovatno zahvalan za svu podršku koju su nam igrači delili tokom godina“.

Marvel’s Midnight Suns je zvanično najavljen u avgustu 2021. godine i prvobitno planiran za izdavanje u martu 2022., 2K je u novembru objavio da je odložen za drugu polovinu godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top