PC

Novi trejler za Street Fighter 6 otkriva borce Kimberly i Juri

Street Fighter 6 je dobio potpuno novi trejler u okviru Evo 2022 Street Fighter 5 turnira – ovog puta otkrivajući Juri i Kimberly kao zvanične dodatke borilačkoj ekipi. Predviđen za lansiranje 2023. godine, ovaj trejler podiže ukupan broj zvaničnih likova na sedam dok se približavamo konačnom izdanju dugo očekivane 2D tabačine!

Kimberly – lik koji je tizovan u pozadini inicijalne prezentacije igre Street Fighter 6 ranije ove godine – je nindža koja je u igru unela svoj jedinstveni stil pop kulture iz 80-ih, švrljajući sprejom i stavljajući svoj lični kasetofon na visoko leteće borbe.

Juri je, s druge strane, lik za koji fanovima Street Fightera nije potreban uvod. Kao protivteža Kimberlinom veselom naletu boja, Juri je isti sadistički borac kojeg smo zavoleli od njihovog uvođenja u Street Fighter 4. Ipak, dobila je remiks dizajna sa promenom estetike Street Fighter 6, kao i futrolu za telefon i kacigu za motor koji odgovara njenoj izrazitoj frizuri nalik na uši.

Uživajte.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top