Vesti

Prvo veče Gamescom 2022 događaja će prikazati preko 30 igara

Iako nemamo ni najmanju predstavu kako mu je to uspelo, Geoff Keighley je najavio da će Gamescom Opening Night Live trajati dva sata, uz 30+ najava u stilu svetske premijere.

Nakon što je događaj bio primoran da bude onlajn na dve godine zbog pandemije, Gamescom će konačno biti “živi” događaj koji se održava od 24. do 28. avgusta 2022. u Kelnu, Nemačka. U međuvremenu, za početak, Geoff Keighley potvrđuje da će Gamescom Opening Night Live biti emitovan iz Nemačke 23. avgusta.

Za one koji žele da prisustvuju događaju lično, za koji se kaže da ima hiljade fanova, možete kupiti jednu od ograničenih ulaznica na zvaničnom sajtu Gamescom-a.

S druge strane, ako slučajno niste u Nemačkoj ovog meseca i želite da gledate otkrića iz udobnosti svog doma, možete upravo to. Prenos uživo otvaranja počinje 23. avgusta u 20 časova po našem vremenu.

Kako je rekao sam Džef Kejli, događaj je postavljen na 30+ novih otkrića i trajaće dva sata, što znači da sigurno neće biti mnogo vremena za pauze. Dakle, budite sigurni da imate grickalice pri ruci pre početka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top