PC

Fanovi žestoko ismevaju novi trejler za Forspoken

Nedavno je objavljen potpuno novi trejler za Forspoken, koji sa sobom nosi talas nelagodnosti kroz opise protagonista  prema otkačenima situacijama u kojima su se našli. U stvari, ovaj video nosi toliko krindža su fanovi počeli da žestoko izmevaju ovu najnoviju reklamu, stvarajući sopstvene šaljive slike snimka širom društvenih medija.

Lažna naracija za God of War, Yakuza, Doom i Devil May Cry su bačena u ring. Naš favorit ipak mora biti pun trejler napravljen za Tony Hawk Pro Skater 1+2. Ovo je na vebu objavio korisnik Twittera Bobvids. To je apsolutno obavezno gledati! Originalni trejler, možete sami pogledati ispod. Pripremite se.

Možda se pitate, šta je uopšte sa Forspokenom? Prvobitno planiran za datum izdavanja 11. oktobra, Square Enix je najavio da će naslov biti pomeren za početak sledeće godine 24. januara. To znači da još uvek imate priliku da ubijete vreme pre nego što vidite zmajeve i razgovarate sami sa sobom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top