PC

Hogwarts Legacy odložen za 2023. godinu

Warner Bros je bio malo oprezan kada je u pitanju datum izlaska Hogwarts Legacy, držeći se perioda izdavanja „praznika 2022.“. Obično kada datum objavljivanja nije postavljen ovako kasno, to znači da postoji kašnjenje. Imajući to na umu, ne bi trebalo da bude previše iznenađujuće saznanje da WB-ov predstojeći Wizarding World RPG sada izlazi 2023.

Umesto da bude objavljen za praznike 2022, Hogwarts Legacy bi sada trebalo da bude objavljen 10. februara 2023. za PC, kao i za Xbox i PlayStation konzole. Verzija za Nintendo Switch je dalje pomerena i još uvek nema datum objavljivanja.

U videu za ažuriranje razvoja, menadžer zajednice Avalanche, Čendler Vud, najavio je datum izlaska igre. Kasnije je nego što se očekivalo, ali nadamo se da će tim biti siguran u taj rok.

Hogwarts Legacy je smešten u kasne 1800-te, sa novom postavom profesora i učenika koji žele da zaštite školu od saveza između goblina i mračnih čarobnjaka. Kao što je ranije obećano, igrači će moći da kreiraju sopstvene likove, idu na časove, kuvaju napitke, uče nove čini i istražuju ceo zamak, kao i okolna područja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top