PC

Insomniac je svojevremeno planirao co-op za Spider-Man igru

Sada kada se Spider-Man zvanično oslobodio ekskluzivnosti za PlayStation i završio na PC-u, rudari podataka su brzo krenuli na posao pokušavajući da otkriju sve tajne igre. Kako se ispostavilo, u jednom trenutku, Insomniac je razmatrao zajedničku komponentu za više igrača.

U datotekama igre, dataminer ‘DniweTamp’ je pronašao nekoliko nizova koji ukazuju na kooperativni mod i reference fajlova na multiplayer. Čini se da je u jednom trenutku Insomniac razmatrao dva lika za igru u kooperativnom režimu, verovatno kombinaciju Pitera Parkera i Majlsa Moralesa.

Na kraju, Insomniac je odlučio da ne nastavi sa ovom funkcijom za prvu igru, ili u manjoj samostalnoj ekspanziji, Majls Morales, u kojoj se Piter Parker napušta nakratko iz Njujorka i ostavlja dužnosti heroja Majlsu.

Zanimljivo je da Insomniac trenutno radi na Spider-Man 2 i sinematični trejler nagoveštava bliže partnerstvo između Parkera i Moralesa, pri čemu se obojica bore zajedno. Moguće je da će co-op proći u nastavku, ili će se Insomniac možda držati svoje trenutne formule da ima više likova za igru u različitim tačkama priče.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top