PC

Private Division i Weta rade na novoj The Lord of the Rings igri

Private Division, izdavačka kuća Take-Two Interactive Software, upravo je objavila da radi na novoj igri iz Lord of the Rings franšize. Na novom naslovu se radi sa partnerom Weta Workshop. To je najnovija u nizu igara iz sveta Gospodara prstenova najavljenih i na putu ove godine.

Znamo da će novi naslov biti smešten u Srednjoj zemlji, ali to je sve za sada. Međutim, fanovi mogu biti sigurni da je ovo možda jedna od najtačnijih igara objavljenih pod imenom franšize do sada zahvaljujući Weta Workshop-u, koji je poznat po svom radu na filmskoj trilogiji Gospodar prstenova, zajedno sa drugim filmovima poput Kameronovog Avatara i Dina, Denisa Vilneva. Kompanija je nedavno osnovala odeljenje za interaktivne igre i koristi ga da oživi ovo novo partnerstvo sa Private Division-om.

„IP Gospodar prstenova je dom toliko izuzetnih priča“, rekao je Michael Vorosz, glavni strateški direktor kompanije Take-Two Interactive i šef Private Divisiona. „Nijedan entitet nije bolje opremljen od tima u Weta Workshop-u da stvori prepoznatljivo, novo iskustvo igranja u Srednjoj zemlji.

Iako naslov nema utvrđen datum objavljivanja, Private Division navodi u e-poruci za štampu da očekuje da će biti objavljen tokom fiskalne 2024. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top