Vesti

Otkrivena otkazana Iron Man igra iz studija zaslužnog za Just Cause

Developer Just Cause igara, Avalanche Studios, radio je na igri Iron Man dve godine pre nego što je otkazana, otkrio je suosnivač kompanije Kristofer Sundberg.

Sundberg, koji je napustio Avalanche 2019. da bi osnovao novi studio pod nazivom Liquid Swords, razgovarao je o prekinutom projektu tokom intervjua za MinnMax.

On je rekao da je naslov otvorenog sveta otkazan oko 2012., nakon nekoliko godina u razvoju, zbog „politike kompanije“.

Disney i Marvel su navodno želeli da se Avalanche brzo popuni kako bi završili igru brže nego što je prvobitno planirano, ali Sundberg je rekao da bi pristanak na to „potpuno razbio studio“.

„Bilo je, bio sam u haosu do kraja“, rekao je. „Bilo je kao, skraćujući vreme razvoja, povećanje budžeta, morali bismo da zaposlimo 70 ili 80 ljudi u timu za koji bih ja imao odgovornost da pronađem novi projekat.

„Ali vreme razvoja je toliko skraćeno da je to bilo nemoguće uraditi. To bi potpuno slomilo studio da smo pristali na to.”

Kompletnu priču o otkazanoj igri možete pogledati ispod.

U drugim vestima o ovom junaku, navodno je u planu Iron Man igra iz kompanije Electronic Arts.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top