PC

Overwatch spajanje konzolnih i PC naloga omogućeno u susret dolasku Overwatch 2

Igrači Overwatch-a sada mogu pokrenuti proces spajanja više naloga u pripremi za lansiranje Overwatch 2.

Spajanje naloga će omogućiti igračima da prenose napredovanje i kozmetiku u Overwatch 2 na jednom profilu kada nastavak bude lansiran u oktobru.

Free-to-play Overwatch 2 će podržavati i krosplej i unakrsnu progresiju.

Od 16. avgusta, svaki Overwatch igrač sa povezanim nalogom na konzoli će prilikom prijavljivanja imati zahtev da potvrdi naloge koje želi da spoji.

Blizzard je rekao u FAQ: „Biće jedna prilika za spajanje naloga konzole, pa obavezno proverite koje naloge spajate pre nego što potvrdite!

„Kada odobrite, mi ćemo pripremiti vaše naloge za spajanje tokom objavljivanja Overwatch 2.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top