Nintendo Switch

Life is Strange remaster od septembra konačno na Switchu

Life is Strange je oduvek bio veoma tražen naslov za Nintendo Switch. Remaster originalne igre i njen prequel trebalo je da stignu na Nintendovu konzolu još 2021. godine, ali je na kraju izdanje odloženo. Sada, više od godinu dana kasnije, konačno postoji novi datum izlaska.

Nakon što je odložena do februara 2022. prošle godine, kolekcija Life is Strange: Arcadia Bay, koja uključuje remastere Life is Strange i njegov spin-off, Before the Storm, igra je ponovo odložena na kasnije tokom godine. Sada, klasik studija Don’t Nod konačno ide na Switch od 27. septembra.

Life is Strange: Arcadia Bay biće dostupna na Nintendo Switch digitalno i fizički, nudeći „poboljšane i optimizovane“ vizuelne prikaze i nove performanse lica snimljene motion-capture tehnologijom.

Konkretni razlozi kašnjenja nisu otkriveni, ali izgleda da je tim koji stoji iza porta imao problema da izbalansira sve za Switch verziju, koja koristi manje moćan hardver od tradicionalnih kućnih konzola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top