PC

Skoro pa džabe, EA nakratko prodavao FIFA 23 po jako niskoj ceni

EA je priznala da je slučajno stavila svoje najnovije FIFA izdanje u Epic Games Store u Indiji za malenih 4,80 rupija. To je otprilike 7 dinara ovde kod nas.

Ali tu se ne završava. Da dodamo so na ranu, ovo “sniženje” nije bilo samo za standardnu kopiju igre. To je, u stvari, bilo za Ultimate Edition.

Kako je primetio PC Gamer, to znači da su oni koji su kupili ovu verziju igre po navedenoj ceni dobili je uz popust od 99,98%, pošto EA poštuje ove kupovine i neće oduzeti igru onima koji su je kupili po ekstremno niskoj ceni.

„Postigli smo prilično spektakularan autogol kada smo nehotice ponudili kupovinu FIFA 23 u pretprodaji u Epic Games Store-u po pogrešnoj ceni“, napisala je kompanija u pismu nakon propusta. „To je bila naša greška i želeli smo da vas obavestimo da ćemo poštovati sve kupovine unapred obavljene po toj ceni.

Standardna verzija FIFA 23 trebalo je da bude po ceni od 3.499 indijskih rupija, za šta mi moramo izdvojiti 70$.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top