Vesti

Days Gone možda postane film

Dok je tim iza Days Gone želeo da pređe direktno na veći i bolji nastavak igre, Sony to nije “kupio”, što ne znači da kompanija nema buduće planove za franšizu. Iako nećemo uskoro dobiti Days Gone 2, Soni je očigledno počeo da istražuje filmsku adaptaciju.

Deadline izveštava da je PlayStation Productions počela da radi na adaptaciji Days Gone u igrani film, uz pomoć Šeldona Tarnera, pisca nominovanog za Oskara koji je ranije radio na X-Men: First Class i Up in the Air.

Ostaje da se vidi da li će film ostati veran igri, ili će krenuti u drugom pravcu. U igri pratimo Deakona Sent Džona, koji vozi motor i drži pušku u pokušaju da pronađe svoju ženu usred zombi apokalipse.

Igra se dobro prodavala i na PlayStation-u i na PC-u, ali recenzenti je nisu ocenili posebno visoko. Na kraju, reditelj je napustio Bend Studio nakon što je njegov predlog za nastavak odbijen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top