PC

Na Gamescomu predstavljena igra Dune: Awakening

Ako Dune nije ušao u živote šire publike sa filmskom adaptacijom Denisa Villeneuvea prošle godine, onda je ova nova igra pod nazivom Dune: Awakening, otvoreni survival MMO za PC, PlayStation 5 i Xbox Series X/S, možda to što je potrebno. Trejler za ovaj novi pogled na univerzum Dune otkriven je tokom Gamescom Opening Night Live 2022, prikazujući prizore Arrakisa koji oduzimaju dah pre nego što naš protagonista skoči pravo u monstruoznog peščanog crva. Još uvek nije otkriven datum izlaska, ali možete pogledati Dune: Awakening u trejleru ispod.

Developer i izdavač Funcom podelio je više informacija o Dune: Awakening i njegovim MMO elementima za preživljavanje u otvorenom svetu na Steam stranici igre. Iskustvo obećava da će kombinovati „snagu i kreativnost survival igara sa društvenom interaktivnošću velikih multiplejer igara kako bi se stvorio jedinstveni i ambiciozni Open World Survival MMO“. To znači da će igrači izgraditi skloništa za odbranu od surovih okruženja Arrakisa, imajući na umu status svog odela. Biće potrebno stvarati fakcije i stvarati ime za sebe u svetu igre.

Datum izlaska trenutno nije poznat.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top